Tag & Facade

E/F valborg alle 11 / beatevej 4

Projektdetaljer

Ydelse:
Bygherrerådgivning

Bygherre:
E/F Valborg Allé 11/ Beatevej 4

Placering:
Valby, København

Byggeperiode:
Marts, 2022 – September, 2022

Bygherrerådgivning - Udbud af totalentreprise

I forbindelse med at ejerforeningen har fået udarbejdet en tilstandsrapport som konkluderede, at tag og facade skulle renoveres har alment. udarbejdet program og betingelser, til udbud af totalentreprise for de ønskede arbejder. Vi har herefter forestået proces omkring tilbudsfase, evaluering, indstilling og udvælgelse i  samarbejde med bygherre.

Beskrivelse af opgaven

Før, under & Efter

Vi i foreningen Valborg Allé/Beatevej har brugt alment. som bygherrerådgiver i vores store projekt tag/facaderenovering.

Fra dag et har vi følt os i trygge hænder, da vi tydeligt kunne fornemme, at vi samarbejdede med kompetente folk. Det har været den bedste investering at have alment. med indover. Allerede, efter at vi havde gennemgået vores fremsendte tilbud på projektet og de efterfølgende forhandlinger, var denne investering tjent hjem.

Der har været løbende byggemøder, hvor vi er blevet grundigt orientereret om projektets forløb. Udover byggemøder, har alment. været gode til at orientere alle i ejendommen om projektets forløb både via orienterende møder samt opslag i opgangene.

Har der været spørgsmål til projektet, har vi hurtigt fået uddybende svar, også med billede dokumentation. alment. har hele tiden været opdateret omkring projektets forløb qua deres ofte besøg på byggepladsen.

Vi vil til hver en tid anbefale alment. som bygherrerådgiver.

- Carsten Hornsleth

Bestyrelsesmedlem

Flere billeder

Dine værdier er vores fokus​

Ønsker du rådgivning til din næste byggesag, så kontakt os her.